آشنایی با ویژگی های جدید واتساپ
نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد.
این روزها که اپلیکیشن های مختلف اعم از شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها هر یک به منظور جلب نظر و رضایت کاربران شان از قابلیت های شگفت انگیز و جدیدی رونمایی میکنند، پیام رسان واتساپ نیز قصد دارد با معرفی ویژگی و قابلیت های جدیدی به پلت فرمش، به کاربرانش اجازه دهد راحت تر با دوستان و آشنایان خود در ارتباط باشند.
به گزارش سرویس اخبارتکنولوژی از ایسنا، یکی از این قابلیت های جدیدی که به گروه های واتساپ اضافه میشود، امکان افزودن یک پست بعنوان «توصیف گروه» است که شامل اهداف تشکیل گروه، قوانین فعالیت اعضاء در آن و موضوعات قابل ارسال و انتشار در گروه مورد نظر میشود.
این پست در بالای صفحه نمایش برای اعضای جدید و تازه عضو شده ظاهر میشود و به آن ها قوانین و مشخصات گروه جدید را متذکر و یادآور میشود. این ویژگی بنا به درخواست خیل عظیمی از کاربران در سطح جهان افزوده شده چراکه اعضای جدیدی که در گروه های پیام رسان عضو میشوند، معمولا بخاطر بیتوجهی یا عدم آگاهی از قوانین و مشخصات گروه، مطالب نامربوطی ارسال میکنند و ادمین گروه مجبور میشود که آنها را از گروه حذف کند.
یکی دیگر از این ویژگی های جدید، نمایان شدن علامت “@” در قسمت سمت راست پایین صفحه گروه های واتساپ است تا کاربرانی که نامشان ذکر شده و به اصطلاح mention یا tag شده و چند ساعت آنلاین نبودهاند، بتوانند به دنبال کردن مباحث مورد نظر بپردازند، از بحث سایر اعضای گروه عقب نیفتند و به افرادی که نامشان را ذکر کردهاند، پاسخ دهند.
این قابلیت ها قرار است از روز چهارشنبه در دسترس عموم کاربران گوشی های هوشمند اندروید و iOS قرار گرفت و کاربران قادر خواهند بود از این پس نسخه جدید و به روز رسانی شده این اپلیکیشن سبزرنگ را در فروشگاه های آنلاین گوگل پلی استور و اپ استور اپل دریافت و نصب کنند.
شرکت فیس بوک با در اختیار گرفتن و تصاحب شرکت واتساپ در سال ۲۰۱۴، ۱۹ میلیارد دلار کسب کرد و از آن زمان تاکنون نیز با معرفی و افزودن قابلیت های جدید بدنبال جذب و حفظ طرفداران این پیام رسان محبوب بوده است.
بر اساس گزارش های رسمی منتشر شده توسط واتساپ، این اپلیکیشن دارای حدود ۱.۳ میلیارد کاربر در سراسر جهان است و در ماه سپتامبر سال گذشته ۲۰۱۷ میلادی به رکوردی در میان شبکه های اجتماعی دست یافت و آن هم جای دادن بیش از ۸۰۰ میلیون کاربر فعال در ماه بود.